INTERNATIONAL SERVICES BP

Teljeskörű ingatlankezelés és airbnb management Budapesten. 10 év tapasztalat, 200 elégedett ügyfél, profi csapat. Airbnb management, serviced ingatlanok, ingatlanközvetítés és takarítás.

RÓLUNK

Teljes körű szolgáltatást kínálunk ingatlankezelésben és airbnb menedzsmentben Budapest területén. Az ISSBudapest 2010 óta kezeli magánszemélyek és vállalkozások ingatlanállományát. Kezdetektől fogva a magyar és nemzetközi ügyfelek kiszolgálásval foglalkozunk és mára több mint 200 partnert, 120+ ingatlant szolgálunk 23 fős profi csapatunkkal. Dedikált kollégáink felügyelik az ügyvitel teljes folyamatát, airbnb kezelés, karbantartás, takarítás, pénzügyek és általános menedzsment. Hadd tegyük Budapestet neked is könnyebbé!

„Az ISS Budapestnél úgy hisszük, hogy minden ingatlan olyan, mint egy drágakő. Minél többet foglalkozunk vele, annál szebben fog ragyogni és annál többet fog érni. Leginkább pedig mindenki annál elégedetebb lesz, tulajdonosk, vendégek és mi is.”

Kis István, Alapító

Miért minket válassz?

growth

Növeld a bevételed

Növeld lakásod bevételét akár 50% -kal rövidtávú kiadással a mi öt csillagos menedzsment szolgáltatásunkkal. Felhasználva az iparági tapasztalatainkat és beható ismeretünket a budapesti ingatlan és turizmus trendjeiről optimalizáljuk az Airbnb profilodat, az árazást és a foglaltságot, hogy maximalizáljuk a bevételeket.

house

Bízd ránk a nehéz munkát

Átvállalunk minden lakással és kiadással járó teendőt a profilkezeléstől az árazáson, kommunikáción, kulcsátadáson keresztűl a takarításig, karbantartásig és még sokkal tovább is.

care

Teljesen rugalmas szolgáltatás

Akár üresen álló ingatlanod van a belvárosban, vagy csupán havonta párszor használod a lakást, vagy csak elutaznál egy hosszabb időre, mi segítünk kiadni a lakásod Airbnb-n, Booking.com-on és egyéb platformokon. Segítünk minden teendőben, hogy a lakásod mindig otthon lehessen neked vagy a vendégeidnek.

Close Menu